onsdag 28. mai 2008

I'd rather die in love than stay alive numb.

Jeg har så lyst til å gå ut akkurat nå, sånn veldig. Jeg bør sitte inne og lese til eksamen, men det funker ikke. Jeg må bare komme i gang, det er vel det som ikke funker. Jeg har sitti på kjøkkenet mitt i hele dag og sett på de som sykler/går/kjører/hopper/danser forbi. Det er 22.3 grader i skyggen. Jeg har bare utrolig lyst til å gå og legge meg, sovne i sola og få fregner, iiih. Jeg blir irritert av sånne 'omg-jg-bare-elzker-japan-emo-rock-yo!'-barn. Ja, unnskyld. Å HERREGUD! NÅGIKKDETNETTOPPENMANNUTENFORSOMJEGERHELTSIKKERPÅATVARLARSMONSEN! Jeg tuller ikke med deg en gang..tror jeg. I dag har jeg raida Nettby, procrastinating. Vi fikk vite sånn tema-greier til eksamen da. Skal finne informasjon om international events, social issues og working-life issues and the presentation of workers. Er du morsom? Nå må jeg forte meg, for mamma ringte. Vi skal kjøpe lommelykt(til danseshowet) og hente en bukse hos MADELEINALVILDERODRIGUEZRINGARD. Jeg føler for å flashe navna til vennene mine utover hele internettet, just saying. Jeg gleder meg fantastisk til danseshowet, blir det siste av maaange. Jeg vil ikke slutte. Og nå hører jeg på en sang som minner meg om i fjor, og jeg savner det litt..bare litt. Det her ble et veldig rotete innlegg, men whatevz girl, whatevz.

Blindside - Where the sun never dies

mandag 26. mai 2008

Moments of disarray.

Hei, jeg er Camilla og har hatt årets nest dårlige hårdag i dag. Det skrev jeg i går, men det gjelder for i dag også. Da jeg sa det til mamma i går, lo hu av meg. "Hårdag er bare noe som noen har funnet opp de siste årene fordi de ville ha noe å klage over,". Kanskje sant.

Jeg har vært hjemme i dag, sovet til klokken ett, da Martine ringte og sa at jeg måtte åpne opp døra for hun skulle være hos meg lenge. Det tok 3 sekunder før vi fant ut at vi måtte ha sjokolade is. Jeg elsker å være med bestevenninna mi, og vi har ikke snakka sammen på kjeeempe lenge. Etter en stund med sjokoladeis spising og Hannah Montana-synging/dansing kom Martin og Torjus. Vi tok bilder, og det ble varmt, jeg ble sinna. Jeg orker ikke noe når det er varmt.

I morgen skal jeg på skolen i ca. en halv time for å få vite mer om eksamen, som er på torsdag. Jeg gruer meg litt. Det får bare gå bra. Jeg liker jo egentlig veldig godt å skrive, men det blir litt stress når det er noe så viktig som eksamen.

Martin har mast lenge nå, om at jeg må skrive om han på bloggen min, helst lage et eget innlegg om han. Martin Braastad Johansen er en av beste vennene mine. Vi ble vel først kjent i Lillås Barnehage, noe jeg ikke husker så mye av annet enn at jeg elsket mammaen hans. Vi ble kjent igjen da han gikk i niende og jeg i tiende klasse. Det var i bursdagen til Susanne, og jeg synes Martin var veldig søt. Mye skjedde den høsten/vinteren, men det ble aldri til at vi ble kjærester. Vi snakket ikke noe særlig etter det. Det var trist, i og med at Martin er en av de som kjenner meg aller best. Etter jeg begynte på videregående så begynte vi å prate mer sammen igjen, og i dag er vi altså bestevenner. Det er jeg veldig glad for. Han er babycakes og vi er veldig, veldig scene. Han er den eneste, sett bort i fra Martine, som får lov til å si at jeg har gravide lår og at jeg er feit. Vi skal flytte til Firenze på onsdag og selge is. Det har vi sagt siden i fjor, men hver onsdag finner vi ut at det ikke passer denne uka. Ja, jeg vet, du tenker: ææ for noe kliss, akkurat nå. Jeg er i hvert fall fryktelig glad i den gutten, selv om han ringte meg halv fire i natt, twice.

Jeg tror jeg bare har vært sånn ordentlig forelska én gang, eller en og en halv.
I det siste har profilvisnings greia steget. Det er morsomt, tror jeg, for det betyr jo at det er flere som er inne her og leser. Jeg synes du kan kommentere bare for å si ifra at du leser akkurat d e t t e her, ellers..det er litt synd det der, for jeg har ikke noe særlig å true med.


Staind - Everything Changes

søndag 25. mai 2008

-

Jeg synes det er rart hvor ufattelig mye man kan ha til felles med en person man ikke kjenner i det hele tatt, men det er også kos å bli kjent med de. I dag følte jeg meg som faren til Amélie. Jeg rev altså tapet. I morgen skal jeg skrive sånn..blogg når jeg har naturfag, for jeg er ferdig med det vi skal på skolen. Så vet du det også. Æsj jeg skulle egentlig skrive lang blogg om tapetriving og kjærlighet, men vi venter til i morgen, okei? Jeg skal forresten løpe 12 minutter i morgen, Cooper-test, som det så fint heter. Ihh. Jeg har forresten 45,05 GB ledig plass på min svarte ipod video. Jeg skjønner ikke hvordan det går, når jeg har ca. 2000 sanger der. Joda. Den bloggen her..må bli bedre.

Nå skal Yann Tiersen spille meg i søvn. Jeg vil våkne i Paris.
kbai.


Yann Tiersen - Je l'aime a mourir

I'm so far away and I just can't see you, I'm so far along and I just don't need you.


'Sans toi, les émotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des émotions d'autrefois.'

Jeg så på Amélie to ganger i går, just saying.

Jeg er så lei av at jeg ikke har tid til det jeg har lyst til å gjøre lenger. Som i dag, for eksempel, så vil jeg bare slappe av. Jeg må først dusje, så rydde litt og så forberede meg på framføring i engelsk, der jeg skal fortelle om Go Ask Alice. Det er veldig pent vær i hvertfall da. Denne uken blir travel, men det er egentlig helt ok. Dans og eksamen. Jeg gleder meg til å være ferdig. Jeg vil ta bilder, jeg vil bli ferdig med mailen til the Hookways, jeg vil snakke med bestevenninna mi og jeg vil boble i boblebadet til Stian.
+ hvor pen er ikke Agyness Deyn?
Tegan and Sara - Speak slow

lørdag 24. mai 2008

And anyone who try to deny you must be out of their mind.


Jeg skjønner bare ikke hvorfor alle skal ta bilder av øynene sine. Virkelig ikke.




Coldplay - Green Eyes.
(fordi jeg savner Martine)

You're lying while you confess.

Vet du hva? Noen ganger hater jeg greia med at jeg faktisk går i førsteklasse på videregående. Det får meg til å virke liten, når jeg tenker meg om. Folk tar deg jo mer seriøst om du går i andre klasse foreksempel. Det er sånn at jeg føler meg eldre, noen ganger, men for det meste...som en førsteklassing. Jeg vet ikke, jeg.

Uansett, jeg kom opp i engelsk eksamen skriftlig. Fornøyd? Kanskje. Hvertfall fordi jeg slipper muntlig eksamen, noe som betyr at jeg har en del fri før vi slutter 19. juni. Det er i hvertfall det jeg har funnet ut. Fint at det er eksamen nettopp den uka det er danseshow også, men det går. Engelsk er jo faktisk det beste faget mitt på skolen, tror jeg. Jeg har et slags sånn spesielt forhold til engelsk og England i det hele tatt. London er rett og slett byen min, det er jeg ganske sikker på. Da jeg for første gang besøkte London som 11 åring, ble jeg forelska. Og måten britene snakker på, herlig! Jeg skal gifte meg med en engelskmann.

Når vi er inne på det der med språk. Mammaen min er født og oppvokst i Trondheim, det vil si at hun snakker trøndersk, men også sånn som jeg gjør. Hun har liksom sånn fin flyt på det, jeg merker ikke en gang om hun snakker trøndersk eller ikke. Pappaen min er født og oppvokst i Tromsø, han snakker nord-norsk, bare nord-norsk. Jeg snakker ingen av delene egentlig. Jeg er flinkere til, og det faller meg mer naturlig, å snakke nord-norsk. Jeg skulle ønske jeg kunne snakke dialekt med foreldrene mine, for det synes jeg faktisk er litt kult. Jeg tror grunnen til at jeg liker dialekt er mye på grunn av Gåte. Ingen videre forklaring.

Fransk. Jeg har alltid vært veldig glad i fransk, alltid. Jeg har hatt drømmer om å flytte til Frankrike og leve som Audrey Tautou i Le fabuleux destin d'Amélie Poulain. Jeg elsker den filmen og musikken. Yann Tiersen er ett stykke flott og begavet mann. Musikken til Amélie er fantastisk. Jeg skulle så gjerne ønsket at mamma kunne tvunget meg til å spille piano da jeg var liten. Da kunne jeg spilt Yann Tiersen og Gåte på piano. Ugh.

Nå skal jeg snart gå ut og legge et eller annet belegg eller noe på terrassen, for å hjelpe pappa, så skal jeg rydde rommet og deretter rive litt tapet. Vi pusser opp i stua, skjønner du. Så blir det bare å slappe av i kveld og se på Amélie, hvis jeg orker.

I dag er det forresten bare 62 dager igjen til jeg drar. Nå kom jeg på at jeg hadde skrevet et blogg innlegg før en dag, men jeg publiserte det aldri. Det var i hvertfall om Martine. Får se om det blir lagt ut litt senere. Og jeg får ny telefon om 2 uker. Samsung f700. Jeg vet at du lurte.

Også må du lese denne bloggen. Beste på lenge.

Bright Eyes - Sunrise, Sunset

mandag 19. mai 2008

O, but you're an explosion, you're dynamite.


Hayley og kusina hennes.




Hayley - En tidligere utvekslingsstudent - Heather





Karl - Lisa- en tidligere utvekslings student - Hayley - Heather - Grant



1508 Faircrest Street, Canton.



Karl - Lisa - Grant.
Hayley - Heather - en tidligere utvekslings student.



Arctic Monkeys - I bet you look good on the dancefloor

torsdag 15. mai 2008

Bright eyes and subtle variations of blue

Ja..I dag sa mammaen min at det ikke blir fint vær på 17.mai. Nedtur. I dag så vi på Shakespeare in love i engelsken, og jeg vet ennå ikke helt om jeg liker den eller ikke. Skolen tok så lang tid i dag. Kanskje fordi jeg er litt trøtt. Sov 4 timer i natt. I morgen har vi natur og miljø årsprøve. Jeg må ha en 4 eller bedre på den, altså.

Nå sitter jeg på kjøkkenet mitt da, vettu(den var til deg Izzy), så skal jeg snart spise og øve på den prøven. Så skal jeg løpe naken rundt i huset og synge Britney Spears sanger.
Nei, egentlig ikke.

Ellers i dag har jeg fått vite at jeg er frekk..veldig også + at vi skal lese et helt kapittel av geografi til i morgen. I tillegg til at jeg har fransk(noe jeg kom på nå) lekser og så videre. I morgen er det pass fiksing, Tønsbergtur med mammaen min og rydding.

Forresten så er Anders ekstremt emo nå. På ordentlig. Jeg vet at du lurte.

Jo også i går så vi på sånne videoer på Youtube av sånne Kinadamer og spøkelser og så videre, og det var jævlig skummelt. Jeg blir paranoid, vet du. Og sånn redd. Jeg skal aldri flytte til Kina..eller Asia eller noe, frykten for å se kattegutten er litt for stor skjønner du. Ja..jeg vet at han ikke finnes på ordentlig, men prøv og ikke være redd du også, etter at en tullete Madelein har skremt deg en hel natt ved å majue og si; TOOOSHIOO.

Hvis du leser dette nå, så må du kommentere, ellers kommer The Grudge jenta og tar deg,
kthxbai.

+ jeg tror det blir video blogg i dag, ettersom jeg er så flink til å fikse ting.

Owl City - Rainbow Veins

onsdag 14. mai 2008

Oh that ever smiling maze

Ja, så jeg har bestemt meg da.. at jeg kan ikke bare skrive USA blogg. Ikke akkurat nå i hvertfall. Så fra nå av og til juli blir det her en blanding av; z0mg gjett hva jeg gjorde i dag som er superspennende for deg å høre om lisåm-blogg, hvordan er været-blogg, hva har jeg på meg-blogg, omgomgomg jeg er så flink til å ta bilder-blogg og litt USA-blogg. Spennende? Hmja.

Nå er det forresten bare 72 dager igjen til jeg drar. Det er litt skummelt egentlig. Det er ikke det at jeg helst skulle vært her så mye lenger, men 72 dager..det er så kort tid. Jeg har det veldig, veldig bra nå, bedre enn på lenge. Det føles helt greit å forlate det som er her hjemme, siden jeg vet at jeg har noen å komme tilbake til. Nå må jeg snart skrive mail tilbake til vertsfamilien min, som forresten er veldig hyggelige. Prøve å legge ut bilder snart, men blogspot er ei bitch.

I det siste har det vært sjukt fint vær. Eller her har det i hvertfall vært bra, men da jeg var i Tromsø i helga snødde det, hele tiden(nesten). Og i dag sovna jeg da jeg var hos hudpleieren, det er fresht. Mammaen min liker ikke blogging, forresten. Egentlig så gjør ikke jeg heller det, for hvem bryr seg vel om hva slags planer du har for dagen, hva du spiste til middag og hva den morsomme venninnen din sa i dag? Det er litt morsomt da.

Panic at the disco - The piano knows something I don't know.